Přemýšlej

Přemýšlej

Anotace: Pro všechny závisláky a nejen pro ně.

Zas jednou brzy k ránu
stojím tu
a tluču
na pekelnou bránu

Po probdělé noci
tělo se chvěje
a pánbůh nade mnou
ten se jen směje

V poslední chvíli
pohledem prázdným
setkám se očima
s andělem strážným

Přemýšlej, cos neudělal
a co Tě mrzí
umřít můžeš vždycky
tak proč tak brzy
Autor Kara Lee Exl, 12.12.2009
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Juraj Hrom, BArBArKO, střelkyně1, strawbery, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí