Před použitím protřepat!

Před použitím protřepat!

Anotace: Před použitím protřepat! --> občas by se fakt mělo

Před použitím protřepat!

Před použitím protřepat,
to občas platilo by na mě,
asi bych byl na ulici,
kdyby z hlouposti,
platily se daně.

Kdyby hloupost nadnášela,
jak stálo v jednom seriálu,
já léta bych si létal,
klidně,vzduchem,
v letištním areálu.

A co teprve kdyby hloupí,
nejvíc štěstí měli,
na kila bych ho prodával,
a zásobil svět celý.
A všichni by byli jak se říká,
"v pohodě"
a já?

No já měl bych jachtu na vodě,
ostrovy v zámoří,
stodvacet komořích,
a celý svět u .....,
takže být hloupý,
může být veselé,
jenže to KDYBY,
je tám stále celé.
Autor Atilla, 12.12.2009
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Fog, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, pobavila jsem se :D

12.12.2009 20:31:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí