Něco se děje

Něco se děje

Anotace: takové jednoduché...

Něco se mi děje.
Nevím, ale co.
Nevím ani kde.
Ale něco je jinak.

Tak bych chtěla utíkat.
Nevím, ale kam.
Ale hlavně pryč
odsud.

Tak bych chtěla usnout.
Na vždyc…to ne.
To ne.
Slyšíš, já řekla, že ne!

Něco jsem chtěla napsat.
Ale už to neumím.
Zničehonic.
Něco se prostě děje.

Možná, že ta zima.
Co vhání se mi do očí.

Možná to něco znamená.
Že měla bych něco změnit.

Ale co? Sebe?
Říkáš, že ano?
Jenže
já už se nezměním.

I kdybych chtěla.
Autor Jiná, 12.12.2009
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Izza, J's .., Kapka, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí