Patronka Neapole

Patronka Neapole

Anotace: ..............

Líbezná dívka
jak sen nádherná
s divokými vlasy
spletenými
korálovými útesy

jménem Anna
s lehkostí víly
tančí
v rozbouřené řece
ve střevíčkách posetýma diamanty

řeka je jejím sálem
vodopády tanečníky
s ledovými touhami
chtějí získat

ticho!
příroda utichla

Vesuv se bouří
rudé plameny
na nebi
přízraky draků

lidé se bojí
panika mezi nimi
dračí věk nadchází

Hrad Zlatého vejce
třese se v základech

matky se modlí
k té patronce
Anně
dívce tajemné
ochránkyní horníků
ať jejich muži
ten dračí hněv
přežijí….
Autor Vlk v rouše, 13.12.2009
Přečteno 286x
Tipy 19
Poslední tipující: Dota Slunská, labuť, enigman, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, PANGÁSIUS, Květka Š., malá slečna, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,líbí.ST.

13.12.2009 20:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí