Unknown

Unknown

Anotace: error 036287

Už nemohu milovat
Zbývá už jen bojovat
Tak dále se probíjím všedností
Dál, den co den pláču bolestí
Dále stávám se tvrdším
Byť chci být člověkem lepším
Stává se ze mne více zvíře
Vsaďte mne do pranýře
Nemohu svobodně žít
Když srdce začíná hnít
Už nejde se jenom smát
Život naučil mě se i prát

A poslední verše chtěl bych věnovat tobě
Tobě, který mě držíš stále nad vodou
A neopouštíš mě v této době
A říkáš „Najdeš si nějakou jinou"

Jen díky tobě Příteli
Stále mohu být trochu veselý
Autor Nomad, 14.12.2009
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Boudicca, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen díky tobě Příteli,
mohu být stále veselý,
začít se smát,
všechno odpustit a né lkát.

:-)

14.12.2009 10:21:00 | Boudicca

:) shit happens...
žščř, aby se to odeslalo

14.12.2009 09:47:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí