ZLODĚJ DUŠÍ

ZLODĚJ DUŠÍ

Anotace: o demonech v nas...

Začni náš boj v mé mysli,
na konci každého dne
Jsi ten chlad uvnitř

Rozhodnutí co zatratí tvou duši,
střep co srdce skrz na skrz projede
Nemohu utéct pryč

Jsi ta bestie co slyším v noci,
pravda dřímající ve mne
Jen po snech toužíš

Jsi ten kdo vítězi,
peklo porazit nejde
Co skutek to lež

Tvá stopa nikdy nezmizí,
probudí tě svit měsíce
Zuby jak dýky ceníš

Jsem plný hanby,
vidí jen mě, ne tebe
Přišel čas to skončit

Prosím slituj se,
jsi přisátý jak pijavice
Nikdy se neodtrhneš

Že jiné cesty není,
ty přemluvíš mě zase
Posadíš mě na kolotoč

V nekonečné žízni,
saješ z mé duše
Ty mne stále obvinuješ

Prozradili tě tvé oči,
ty jsi ten co duše krade
Vidím své okovy už je pozdě
Autor 4LJFilip, 15.12.2009
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Churry, Nussichoco, labuť, s.e.n, Cassandra, dead-head
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Složitá báseň.
Hodně je o čem podumat.

17.12.2009 19:41:00 | s.e.n

teď jsme četl,že první přiblížení "bytostného já" (tj. já jako celková osobnost se všemi stránkami - a tedy ne jen vědomí) se rovná subjektivnímu obrazu boha. No a teď jde o to,co vyznáváš: bůh nás nenávidí, nebo bůh nás miluje?

16.12.2009 13:24:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí