Dívka bledá

Dívka bledá

Anotace: ...bolest byla jen chvíli pálivá...

Stojí v koutě dívka bledá
jejím rtům odolat se nedá.
Její oči smutné jsou
bloudí černočernou tmou.

Slzy ji po tváři stékají,
myšlenky pokoj ji nedají.
Zažila bolest, zradu i strach
její srdce rozpadlo se v prach.

Na rukou rány osudu zakrývá
bolest byla jen chvíli pálivá.
Pro lásku umírá,
nikdo se nedívá.
Autor Izza, 16.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy není pozdě na to začít znovu... bolest jednou utichne...

19.02.2010 10:57:00 | Denael

Tahleta tvoje je hrozně pěkná

23.12.2009 23:26:00 | nyérë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí