Nič pre poťešenie

Nič pre poťešenie

Anotace: Nudná a nezmyselná..

Sbírka: Cesta Ulicou

Mám dobrú memory ,
v zbore spievam tenory ,
delia sa na rôzne sektory ,
to je daľšia moja story.

Mám dosť tej nátury ,
neviem čo to je Bury.
Mojou stenou sú múry,
mám ich doma fúry

Môj pes už dlho zúri ,
že prečo mu nedám tie kury ,
ja tu opravujem nejaké rúry,
ale aj mňa už čas súri .

Nemám čas na dlhé túry,
verím v telepatické aury,
lákajú ma radiátory ,
a ich minimalistické štruktúry.

Rada skolím dáky svah strmý
a potom z toho vzniknú trmy - vrmy,
sú to veľké potvory,
všade sú po krtoch otvory.

V telke dávajú Bátory.
Pozerám to navzdory.
Nemám chuť na trápne foory ,
ako na dovolenke pri mori

Ale verím v reinkarnáciu.
Autor larissa, 16.12.2009
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí