pro Háňu

pro Háňu

Anotace: o kterou nechci přijít

Už vím jak ti tenkrát bylo.
Mý slunce svítilo,
ale u tebe pořád lilo.

Vím, že si milovala,
ale já nic netušíc,
ti ho brala
a trápí mě to čím dál víc.

Být s ním ale bez tebe
to se nemůže stát
byla bych svou vlastní obětí,
svůj vlastní kat.

Vím, že trpíš,
ale přísahám Bohu, já taky.
Mý slunce už nikdy nebude svítit,
když kolem tebe budou temný mraky.
Autor Květa, 01.12.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásně upřímné... já bych ti uvěřila a odpustila

01.12.2005 15:55:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí