Kostřičky

Kostřičky

Anotace: Jen takové črty. Slzy. Nebo sliny, chcete-li. Výměšky. Kostry čekající na nový život. A tak dál.

kouzla a cary nekolika doteku/
jako pisek protekly mezi prsty/
tomu, kdo neumi pit vodu z dlani/
a napodobit zpev ptaku..

------------------------------

čekat na nové ráno/
a doufat, že noc neskončí--/
na to už jsme oba velký/
abysme věřili,/
že hvězdy padaj--

------------------------------

prostě smutno/
bez veršů a rýmů/
prostě teskno/
bez snahy o víc/
nemilo a milo/
se vzpomínkou/
rozmazlenou do krve.
Autor Radiii, 16.12.2009
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Oťas, Vlk v rouše, Špáďa, susana načeva, Uhel pohledu, januve, Romana Šamanka Ladyloba, Patěnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach...

17.12.2009 13:31:00 | Uhel pohledu

na to už jsme oba velký/
abysme věřili,/
že hvězdy padaj--
****

se vzpomínkou/
rozmazlenou do krve.

st**

16.12.2009 23:56:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí