Vždyť je to jedno

Vždyť je to jedno

Anotace: Prostě jen výdech...

Chci číst si slova v zatuchlých stránkách
a usínat vedle mušlí slanýho moře.
Chci snít o pláži a rudých Indiánkách
a probudit se pak v jezevčí noře.

Nechci přitom myslet na milion jinejch věcí,
co nedávají stejně žádnej smysl.
Jsou tu, přímo tady a přesto jsou tak dalecí,
máte pravdu, je to vážně nesmysl.

Vůbec nic tu nechápu,
takový je život? Stereotyp? Kolovrátek?
Kam až se v něm dotápu?
Vrátím se snad zpátky na začátek?

Panebože, co to píšu za slova? Holé věty.
Těm nikdo nikdy neporozumí.
Možná že jsou to jiné dimenze, jiné světy,
kde souvisle přemýšlet nikdo neumí.

Už nebrečím, nesměju se, na to se dívám
jako na film, jehož scénář napsal blázen.
Proč blázen, proč se mu posmívám?
Já, co už dávno spadla seshora na zem.

A co, že to nemá rytmus?
A co, že je to nespisovné?

Vždyť je to jedno.
Autor Jiná, 17.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo dvojí...

18.12.2009 09:47:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí