Krásné chvilky

Krásné chvilky

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Některé chvilky
jsou hodné pamatování
takové ty
obrazů střípky

-Třeba tvoje usmívání-

A nebo když
jsem opuštěná
ale šťastná
na parkovišti stála
nechala na líčka
dopadat sníh
v myšlenkách tebou rozpuštěná
jsem pookřála

Ta otázka
mě na duši hýčká
proč se tak červenám
jen když tě vidím
panice propadám
nadhled postrádám

-Asi se stydím-

Když jsem tě viděla
jak červenáš se
při tvém přání
Tak lehce jako
sněhových vloček kolébání
snesla se něha
těsně vedle nás

Literáci, užívejte světa krás!
Autor Lioness, 18.12.2009
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Matty09, Psavec, hašlerka, WAYWARD, Květka Š., enigman, Romana Šamanka Ladyloba, danav
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já už se strašně málo červenám, není to škoda.

18.12.2009 14:10:00 | Psavec

...milé ST

18.12.2009 10:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí