Ztratit se...

Ztratit se...

Anotace: ... já nevím

Ztratit se a nenalézt,
v naivních světlech,
vesnické samoobsluhy.
Nastavit světům,
tolika dimenzím,
svoji tvář.
A dostat facku,
stupně dva
možná jedna.
V kouři ranních komínů,
s četami metařů sklízet
hříchy včerejší noci.
Pochopení stejně nepřišlo
bálo se přejít přes koleje.
Možná zítra a nebo za rok.
Ale spíš ne...
Autor Neldor, 18.12.2009
Přečteno 230x
Tipy 15
Poslední tipující: Nussichoco, KockaEvropska, susana načeva, Bíša, DeathStar, enigman, Iwushak..., Romana Šamanka Ladyloba, LordSet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí