Karlsruhe

Karlsruhe

Anotace: Všem těm, kteří mají rádi kašny fontány a vodotrysky: V Karlsruhe by se vám líbilo!

Jak víš že mám tak rád vodu
Všechny ty kašny fontány a vodotrysky
A nabízíš mi je tak marnotratně plnými hrstmi?
Voda stříká ze lvích i rybích hlav
Čurajících chlapečků
Nebo jen tak ze země
A občas zesílí svůj proud
Jakoby se chtěla dotknout nebe
Máš ospalý výraz nedělního odpoledne
Kdy všechny zvuky doléhají odněkud zdaleka
Jakoby se mě netýkaly
Jakoby se mě netýkalo že tu jsem
Jakoby se mě netýkalo že jsem
Jakobych ani nebyl
Jakoby nebylo vůbec nic
A přece tu vzpomínku mi nikdo nevezme
Autor JardaCH, 01.12.2005
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě ti jí nikdo nevezme, páč dyby to udělal, byl by to ňákej šerednej troll, kterej nerad radost a pozitivní dojmy :-)

25.12.2005 20:37:00 | Králík

hezké. moc.

01.12.2005 16:09:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí