Heidelberg

Heidelberg

Anotace: A taky jsem se byl v létě podívat v Heidelbergu.

Jednou zapomenu
Na slavnou univerzitu
Dr. Semmelweisse
Člověka s tvým jménem
Ale na co určitě nikdy nezapomenu
Jsou tvé klobouky
Na toho chlápka ve slamáku
Který hrál na ulici na gibsonku
Blues
A blues to já mám rád
A v další směně ho vystřídal
Prostovlasý černoch se španělkou
Další černoch ve žlutém tričku seděl na lavičce
A na hlavě měl krásně nepadnoucí bouřku
A pak ta holka
S kloboučkem upleteným z červených a žlutých proužků
Červená a žlutá
Červená a žlutá
Červená a žlutá...
Autor JardaCH, 01.12.2005
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovej zajímavej popis, netradiční...

25.12.2005 20:34:00 | Králík

je to krásné, takové neotřelé, nápadité

01.12.2005 16:10:00 | Nausika

Takový stručný ale výstižný popis.

Jo, divadlo miluju, ale už nehraju (zatím - doufám) jen učím děti jak se má a nemá hrát.

01.12.2005 14:04:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí