MÍSTO.....

MÍSTO.....

Anotace: /pokus o seběvědomí/

Místo slov jen počítaní
a všechny své dobré skutky
nic víc už nezachrání
ani proslovy psychoterapeutky

jsme jenom živé loutky
a k tomu ještě korunovaní
žadné smutky,
když tak sluvka v doufání

místo křídel,hledání
nad sebou rozsudky
když tě už poraní
zbytečné rozumy

žijeme v ustraní
jaké jsou pohnutky
jen plné žaludky
to říkají niže podepsaní
/nasraní/
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Zefi, Bíša, Psavec, Juraj Hrom, hašlerka, Květka Š., Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré words!
-st

18.12.2009 21:55:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí