definice lásky

definice lásky

Anotace: mýma očima

Když slza kapne,
v očích zračí se zadostiučinení.
když myslíš, že to zvládneš,
lžeš!
Láskou ubíjíme milované.
trápení
když slza se kutálí po tváři,
smích hraje na tvých rtech.
bolest?
Nesnesitelná muka působí láska našemu srdci
je nejmocnější zbraň
neporazitelná
chceš vidět utrpení na mé duši, když mě miluješ
zvrácenost
pokud láska je bolest, chci ti každou chvíli světa ubližovat!
Autor GloriaXY, 20.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: 4LJFilip, Sýkorka07, Vlk v rouše, Isquieasuus, PANGÁSIUS, susana načeva, Miroslav Možný, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí