Na skle autobusu..

Na skle autobusu..

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Potichu
na zmrzlé sklo autobusu
píšu prstem
tvoje jméno
Kolem bílo
podzim po funusu
tají se mi dech
abych těch pár písmen
když má autobus takový spěch
nerozpustila teplem
ať nejsi hříchem
psaným na okno
Autor Lioness, 20.12.2009
Přečteno 367x
Tipy 12
Poslední tipující: Zpátky, Churry, Bíša, Psavec, hašlerka, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí