Než přijdou vánoce

Než přijdou vánoce

Anotace: Šťastné a veselé, mí noví přátelé :-)

Než se stolu drobky od vánočky
Po dětech uklidíme

Než za okny začnou padat vločky
Než kapra obalíme

Než koledy známé domem zazní
Svíčky si zapálíme

Než prasátko zlaté kdesi v dáli
Za svůj půst uvidíme

Než pohádka dobrým koncem skončí
Stromeček nazdobíme

Než s ježíškem v době předpůlnoční
Dárky si nadělíme

Já zastavím čas a oslovím vás
Popřeji všem klidný radostný Štědrý den
Autor bromak, 20.12.2009
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vánoce přeji

21.12.2009 08:52:00 | hašlerka

po basnicke strance bych vytky mela...
po lidske rikam... i tobe krasne Vanoce :)

20.12.2009 21:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí