S T R I E

S T R I E

Anotace: ...

http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/ScannedImage-360.jpg

+++


Mamo
nejsi to ty
je to jiná baba
život ji utíká
někdy je ráda
vidí ten ohýnek
co někdy prská
pramenem vzpomínek
mládí když víská
cák
slza jen skápla
pohledem hlídáš dno
úsměv se nemění
jen tvář
z vrásek má znamení
vytáhlé ucho
závažím pozlátek
pod krkem brož
byl to jen začátek
slibů a dárků
pusa
první pusa za polárku
želví krk už retuš kryje
mami
mami nesmíš
všude vidíš zmije
alzheimer to nezakryje
a já
já jsem nikdy neměl strie
maminko

+++
Autor WAYWARD, 21.12.2009
Přečteno 319x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Kapka, Philosophic Theory, Zefi, susana načeva, zelená víla, poustevník Jirka, Holis, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

21.12.2009 20:33:00 | hašlerka

život je cesta
kde neseme krásné lehoučké balíčky
i těžká břemena..
hodně síly na ně ..Františku

21.12.2009 12:30:00 | Mbonita

Osud je mnohdy nespravedlivý, ale proč si vybírá lidi?
ST

21.12.2009 11:59:00 | Kars

život je boj, tak hodně síly...

21.12.2009 11:03:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí