Moje malá princezna

Moje malá princezna

Anotace: o ní..

Leží obložená plyšáčky
u sebe všechny miláčky,
už nemá v postýlce místo.

Vlasy rozložené na polštář,
ze spánku se usmívá,
asi se jí něco pěknýho zdá.

Vypadá jako andílek,
jen dodat svatozář.
Pusu ji dám na tvář,
něžně se přivine.
...
Mám strach, že se rozplyne.
Autor Nussichoco, 21.12.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., akneliam, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí