Jen Blázni

Jen Blázni

Anotace: Jen a jedině Blázen...

Jiskra zazářila
Uprostřed sněhových zázraků,
Kapka stekla
Po krůpěji časů
A probudila spirálu,
Točící se ze starých hlasů.

Slon uvolnil
Své těžké břemeno
A předal žezlo Bláznům,
Kteří přijali svou korunu
S úsměvy v srdcích.

Jen Blázni neví,
Že Dobro vítězí
V dětských oříscích pro popelku
Spolu s náručí květů lásky.
Jen Blázni věří,
Že lístky sedmikrásky
V zimě opadnou.

Jen Blázen
Uteče před bouřkou,
Aby se nenamočil
A zůstane stát na slunci,
Aby se zahřál.
Jedině Blázen
Se zastaví
Ve světle reflektorů reality
A bude se ptát:
"Co bude dál?"
Autor Denael, 22.12.2009
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dál? opravdový život.. :o)

22.12.2009 09:17:00 | toulavá naděje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí