Wiena

Wiena

Výlet do Vídně.
Císařského města.
Chovala se vlídně.
Není z cukrového těsta.
Jenže jejich vztah je obnošená vesta.

Možná chtěli každý jinde být.
Jen chtěli přání Kluka vyplnit.
Spousta vína spousta punče.
Stopy lásky ve sněhu konče.
Žádné jmelí.
Ti dva milovat zapomněli.

Tak to je smůla.
Dopadlo to jako vždy - učiněná hrůza!
Autor kuskus pruhovaná, 22.12.2009
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, hašlerka, bobi bobie, nejsembásník, Květka Š., Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

22.12.2009 11:09:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí