Všechno je to pryč

Všechno je to pryč

Anotace: Kdyby tak šlo vrátit se v čase..

Snad vítr to odnesl na světa konec
a tam to rozfoukal do vln moře.
A co já tady? Slyšíte někdo? Nevnímáš…
Chci někam pryč a znovu se narodit.

Už nevím, co mám dávat, vždyť nejsem lakomec,
jen hledám tu cestu k něčí opoře,
ale i ty už se přede mnou schováváš, lampy zhasínáš,
dělá Vám dobře mě každou chvíli sem, sem uhodit.

Kdo tu stojí o můj dech, o můj stín?
Stačí jen vypařit se na andělský šat.
Kam to zmizelo? Nevím už, kde se mám podívat,
jen porozumět sama sobě by to chtělo.

Avšak vyznám se v sobě míň a míň,
už žádné výsledky, nápovědy, není se koho ptat,
i v noci prázdno, nevím o čem snívat,
když v hlavě mi tak vždycky šumělo.
Autor Jiná, 22.12.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí