Kompromis?

Kompromis?

Anotace: Minulost,přítomnost a budoucnost...

Zimou a rozbředlým sněhem se courám,
vzpomínky mi hlavou kráčí,
budoucnosti se trochu obávám,
cosi se na mne mračí.

Nevím...
-jsou-li to černé střípky minulosti
či děsivý strach z budoucnosti?
Věřím...
-že vyhrává kompromis?
Tím myslíte přítomnost?
Nebuďme bláhoví!
Jen čas..jen ten napoví...
Autor Andry.., 22.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Findë, strašidýlko-střapatý, F.i.L, susana načeva, Elisha, D. N.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S kopromisem se smíříme.

22.12.2009 21:28:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí