Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: 'Proč nespíš?' 'Protože láska mi dala křídla a já musím létat'

Sbírka: Kolem citů

Poslední dobou
chci plakat
i se smát
pryč utíkat
zároveň na místě stát

Mám divné pocity
otupělou mysl
chci se do tebe zamykat
mozek jak pole porytý
nic nedává smysl

Jsem šťastná
ale v depresi

Tak kdo ten
podivný stav vyřeší?

Jaká vůně slastná
zažene můj hlad?
Kdo mi poradí
proč nemůžu v noci spát?

Je to snad láska
která mi křídla dala?
A já musím létat
v tom beztížném stavu

/dokud nebudeme léhat ve společném vztahu/
Autor Lioness, 24.12.2009
Přečteno 327x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Bíša, Roman.Tycka, Zefi, rezina, Matty09, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

06.01.2010 22:24:00 | enigman

Divný rozházený pocity jsou rozhodně lepší než ŽÁDNÝ pocity.Držím pěsti!

24.12.2009 20:48:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí