Vlčí ozvěna

Vlčí ozvěna

Anotace: Víš, že vím a přesto kráčíš dál naproti. A já? Jen čekám, kdy se zastavíš.

Ledová písmena
Bruslí Ti po vlasech
A králova ozvěna
Volá Tě domů.

Jsi ztracena, ztracena
V bílých snech,
Které se mění
Ve sněhové vlky
A přátele Tvého bdění.

Když usneš
Přijde zatmění
Tvých sladkých dnů,
Náramek z květů
Zlatých růží
Přiroste k mé kůži
A nikdy nepujde
Odtrhnout bez Tvé stopy,
Kterou jsi za sebou
Zanechal.
Víš, že vím,
Kolikrát jsi mi lhal.
Víš, že vím,
Co všechno jsi mi vzal,
Aby jsi pak mohl
Vykouzlit naše sny
A pozvat bohy na hostinu
Bez temného stínu,
Bez strachu
A beze smíchu
Cítím Tvůj vlčí dech
Na svých vyprahlých rtech
A konečně
Se mohu nadechnout.
Autor Denael, 24.12.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí