Někde mezi zimou a jarem...

Někde mezi zimou a jarem...

Anotace: (28.12.2009)

projít spolu kaluží
barevné podzimní listí
už je pozdě
prošvihli jsme podzim...

projít spolu závějí
sněhobílá pokrývka všude
zmizela, všude je bahno
prošvihli jsme zimu...

projít se spolu mezi
rozkvétajícími kytičkami
je ještě brzy
dočkáme se jara?

projít se spolu
po sluníčkem vyhřívané stráni
je ve hvězdách
máme společnou budoucnost?
Autor B.a.r.b.a.r, 28.12.2009
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, kucky, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí