Bolest

Bolest

Anotace: ...

Tu bolest někde ucítíš
- Hluboko -
Na rány netrpíš
Však tahle nezmizí
Jí se nezbavíš
Jak zlato ryzí
Třpytí se, tvými slzami
Co po tvářích ti stékají
Zoufáš, když pokoj ti nedají
Že je neuspíš
Smutek nezaplníš
Že trápit tě nechají
A pokrývají tě svými krutými známkami
Autor deep inside, 29.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 13
Poslední tipující: Mareritt, ilona, susana načeva, Bíša, Psavec, Sweet KiWi, Petbab, jarmil, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí