MASAKR VYKŘIČENÉ LOŽNICE

MASAKR VYKŘIČENÉ LOŽNICE

Anotace: ***

ložnice plná vykřičníků
svíjí se tam dvojice
v opojném sexu
ložnice je prostorná
všude nahá těla
dívčí ňadra
ženská i mužská přirození
rozvášněná chtíčem
houpou se v rytmu
v jiné ložnici
je jednotka
obrněných mužů
se samopaly
a obušky
na druhém konci
jejich rivalové
s luky, šípy
a vrhacími kopími
***
mám takové neblahé tušení
obě skupiny mají stejný cíl
nic netušící cíl
***
co chcete udělat?
zabít lidi, kteří se
milují, užívají si lásky?
***
Ja!-hnusný německý diktátor
Yes!-zjizvený bezlítostný angličan
***
ozve se vřeštění
vraždění začalo
všude sebou hází
nahá těla v
kalužích krve
křečovitě z
posledního
***
samopaly rozřílené lebky
hrudě prošpikované
dlouhými šípy
rozčtvrcená chodidla
mrtvoly ubité obušky
**
poslední soulož
před velkým masakrem
*
užili si
odžili si
zvrácený to děs
Autor Tomáš Přidal, 29.12.2009
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Dedillope, kuskus pruhovaná, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

užili si, odžili si , zvrácený to děs....ST

30.12.2009 08:35:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí