Vnitřní trápení

Vnitřní trápení

Anotace: Potřebuje to rychle ven! Teď není ta správná chvíle...

Potřebuje to rychle ven!
Teď není ta správná chvíle,
ale ničí mě to už druhý den.
Nemůžu to držet dýle.

Sednout si, nádech a zatnout.
Povedlo se. S výrazem jak tapír
už mi stačí jen utnout
a najít toaletní papír.
Autor Jeronym., 03.01.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí