List bez čáry věčného života

List bez čáry věčného života

Anotace: A přesně tak to nedopadlo. (PS: napsáno 22.12.2009)

Šumivá ukolébavka
V krabičkách z moře
Oživla na žádost,
Kterou nikdo nevyslovil
A klíč,
Který vznikl z jeji písně,
Otevřel Pandořinu skříňku.

Není divu,
Její skladatel žil přece
V dobách géniů předků,
Kteří nás raději opustili,
Než aby se oslepili
Skutky, které rozhodly
O konci neexistujícího ráje.

List, který postrádá
Čáru věčného života,
Byl zatracen pro svou jedinečnost
A rozhodl se
Raději žit ve lži
Než v kruté pravdě.
Pak rozsvítil svou Hvězdu,
A jeho štěstí stalo se skutečným.
Stačila jediná myšlenka,
Aby se zatracení stalo pravdou.
Autor Denael, 03.01.2010
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po dlouhé době mám pocit osvobození a vím, že je to opravdu minulostí, ale nemohla jsem si odpustit to, abych to sem dala :)

04.01.2010 10:16:00 | Denael

8 stran pravdy a omluv...pro uvědomění. Víš, ono na tom už vůbec nezáleží :)

03.01.2010 22:29:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí