Planeta strachu v osmé měsíční soustavě

Planeta strachu v osmé měsíční soustavě

Anotace: tamní společnost..

Poutní místo na nebi..?
Mladá dámo, věřte mi..
sedí tam srdcožrouti, vysoko
Za dobro zaplatíš životem
a znovuzrozením..kvůli..
splacení pokuty za radost
Tamní mají těch dutých hlav vážně dost
Jednou za mikrorok zmrzlá kost
Rozhodí pevnou síť
a..chytí rybku
Vysajou jí vodu z těla
i když jsi to nevěděla
teď likvidují lidská těla
Střílí na nás z těch výšin
temná děla..
Makej dámo, je Ti známo..?
Neznalost neomlouvá
dovětek pod čarou
neviditelný pod lupou mravů
Hlavy plné svrabů
na prsou vyhřívaných hadů
Temno..propast..nic
Uvězní Tě na planetě strachu
sny pak změní v Tobě
v hrst plnou prachu, a stín..
na rameno Ti poklepe..
Máš-li strach, tak Tě semele
i když se tváří vesele
Srdcožrout lže Ti do očí, dámo
Vše uměle, škrobeně..
Uvěříš-li, staneš se sektou
sama sobě..
ten život nazývají hrou
Dají Ti mimozemské léky strachu
Vzbuď se, dámo, žádá Tě..Bůh..
Autor toulavá naděje, 03.01.2010
Přečteno 353x
Tipy 15
Poslední tipující: CULIKATÁ, Holis, Bíša, Psavec, Mbonita, harmony, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celej svět se zbláznil...jak v něm žít?
ST

04.01.2010 08:23:00 | Mbonita

tak to je síla, až mě zamrazilo!

03.01.2010 23:07:00 | hašlerka

wuaw, tak tohle se ti fakt povedlo :-)
líbí se mi hodně moc :)

03.01.2010 23:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí