Život

Život

Anotace: Takto jsem koukala na život v 17 letech,když jsem neměla oporu v rodičích a ráda bych upozornila,že by měly rodiče být pro své děti být oporou celý život pokud to potřebují,jinak si ty děti zkazí budoucnost tím,že se opřou nepravé lidi.

Sbírka: Život

Život,
co nám dává život?
Dává nám šanci žít,
ale přesto
má cenu v něm vždy být?

Možná je život pouhá hra,
přinese ti zklamání,
někdy malé uznání.

Lidé jsou jenom herci,
divadlo je svět.
Kam můžu teď jet?
Chci kráčet po koberci.
Po koberci pro slavné,
je to asi odvážné.

Závidět druhému a přát si,
přetvářet si čas a hrát si.
To je lidská dokonalost,
vládne nám jen sprostá drzost.

Chci říct pár slov o lásce:
"Snít se dá přece v pohádce."

Život,
co nám dává "život"?
Dává nám šanci "žít",
a proto
máme ji hned "využít".
Autor repi, 04.01.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, eroze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí