Naděje na slepotu

Naděje na slepotu

Anotace: lalalalalala

ukáže ti
co si budeš přát
němé nesmrtelné stezky
dotkneš se..
rozplývající se vesmír
se mění na mlhu nad tvým domem
pod tvýma rukama umírá
a už tolikrát..

syčí, prší, skřípe
na ulicích, po betonu
zkapává tvoje touha
po těch dlouhých srážkách
jen z milosti se v páru změní
nevidíš..
a dalším nehtem
nasaješ tu představu
a tím ji zničíš..

sklepní dech a horko
se zabláceně plazí
po žilách
podzemní vody ti sevřou tepny na krku

ty KURVO
ty ZAPRÁŠENÁ
ZPROPADENÁ VZPOMÍNKO

ty, budoucnosti...a mlčí

nebyla kurva nikdy čistá..

ta KREV..

umlkla
Autor DIDADA, 04.01.2010
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Aurelius, Manstein, harmony, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí