CO nového pod sluncem?

CO nového pod sluncem?

Anotace: jenom tak: zamyšlení vprostřed zimy, po vánocích:

Sbírka: hledání v obraze

Co nového pod sluncem?
Sype se sníh
a po stromech námraza, šedivá obloha;
nálada namrzá; něco sKončilo
a něco ještě nezačíná, zdá se.
Mezi šedinami slunce klube se probudit.
Ticho a klid kde začal všední den.
Školáci ve školách, svět kolem pracuje.
Je všední den, trucuje
zatímco starý rok padá v zapomnění.
Vlastně, nic se tak nestalo:
slunce co šplhalo k polednímu,
kol bílé, uježděné stopy rýmu šeptaly:
" To my zůstaly loňskému roku věrné,
nás setřese až jaro."
Autor jiřička, 05.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, harmony, mademoiselle secret, Kapka, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ST.

05.01.2010 18:17:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí