Mít tak křídla

Mít tak křídla

Anotace: Na chvilku jsem se zasnila...

Být tak ptákem,
vzlétnout k nebesům,
odletět do věčných dálek,
konec by bylo dlouhým dnům.

Letět daleko tam,
kde lidé neznají zlobu,
kde nikdo není sám
a všichni ve štěstí žijí spolu.

Letět do světa,
takové malé utopie,
do světa,
kde nikdo smutkem nezahyne.

Být tak ptákem,
moci k zemi slétnout,
projít se po půdě
a ten krásný svět zhlédnout.
Autor Vavu, 05.01.2010
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: beerushka, Bíša, Ypsilone, harmony, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké snění st.

06.01.2010 11:08:00 | harmony

Jojo, taky si tak snívám...

05.01.2010 22:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí