Andilku muj

Andilku muj

Anotace: bolest nejkrutějsí

Jak krutá bolest projiždí mnou....strasne to bolí....ach,ne... andilku muj...bud tu pořád se mnou.Co je jenom špatně...andilku muj...vrat se prosim...a zustan se svou mámou.Moc to boli...andilku muj...proč mi někdo ...do rány sype solí?Jak krutá bolest projíždí mnou...jen strašlivé ticho...andilku muj...bolest...tma...prázdno...zoufalstvi...vrat mi ho...ty cerná mrcho!
Autor Štěstěnka, 06.01.2010
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Bíša, PANGÁSIUS, harmony, hašlerka, Mbonita, NikitaNikaT., Kubino 2, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zamyšlenkové dílko.

06.01.2010 18:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí