Jak úspěšně zničit mládež

Jak úspěšně zničit mládež

Anotace: sem si trošku potřebovala postěžovat to vite pololetí na krku...

chtějí do mě nacpat
všechnu světa moudrost
což nemohou chápat
že už toho mám dost?

nechci znat životopis
každého básníka,
číst každý popis,
jak život z těla uniká!

proč mám vědět,
kdo co kdy objevil?
proč mám se stydět,
že můj děda to nevěděl?

před tisíci lety
také lidé žili
neznali cizí světy
a jak dobře se měli!

všechno co chci vědět
to si nějak zjistím
proč ve škole sedět
když v chemii se nudím?

kdy užiji v praxi
analytickou matiku?
to moji drazí jaksi
ztrácí logiku

nač se učit cizím řečem
já se všude domluvím
ruce mám a rozum taky
slovíčka prostě neumím!

no a co?
Autor angelicek, 06.01.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí