Pokání

Pokání

Anotace: Když ztratíš přítele ...

Sbírka: Krásné ztráty a nálezy

Střelka kompasu divoce tančící
volí mezi životem a smrtí,
zatím co života užíváš jen po lžíci,
infarkt beznaděje tvé srdce těžce drtí.

Zoufale upíráš zrak do oněch míst,
kde stát by měl tvůj dávný přítel,
pro slzy v očích teď nejsi si jist -
kdo vítr sil, ten bouři sklízel.

Podá ti ruku, kdo zmizet měl v propadlišti času,
kdo utonout měl navždy v bahně lidské špíny ?
Zjeví se ? Přijde ? Vztáhne k tobě ruku ?
Promine ? Odpustí ? Zbaví tě tvé viny?
Autor Ladaro, 07.01.2010
Přečteno 503x
Tipy 7
Poslední tipující: Modrý Anděl, Romana Šamanka Ladyloba, harmony, Mbonita, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí