Čarodějka

Čarodějka

Anotace: Čarodějka

Chtěl bych se dotýkat Tvého těla,
chtěl bych tě líbat na Tvé rty,
dělal bych vše, co by jsi chtěla,
jen abychom byli spolu - já a Ty!

Jsi ta nejkrásnější hvězdička,
co zdobí chladnou noční oblohu,
však polibek lehký jak vánek na víčka,
kvůli té dálce dát ti nemohu.

V myšlenkách zůstáváš navždy se mnou,
kouzlo chvil s tebou nikdy neuvadne,
slet čarodějek víří nocí temnou,
zítra snad má hvězda z nebe spadne.
Autor kh, 07.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, láskový úvod... vítej mezi námi!

07.01.2010 15:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí