Co pro tebe vlastně znamená život?

Co pro tebe vlastně znamená život?

Anotace: jsi jen lhář.. a nejvíc lžeš sám sobě...

Sbírka: Naděje

Vytáhni pravdu
konečně na odiv
vystav ji světu
je jiná než dřív?
záměrně jsi ji změnil
kdo ví proč vlastně
a já tu jak debil
zase skládám básně...

Nevím proč se snažíš
dokola pořád lhát
stejně je to zbytečné
teď už se musím smát
tomu, jak naivní jsem byla
že jsem ti pořád
veřila
a věřím..

Možná už jenom doufám
že se změníš
ale pořád jen slibuješ
čeho si vlastně ceníš?
možná že si v těch svých pózách
prostě libuješ...
Jsi jen lhář
co nejvíc
ubližuje sám sobě
..
co pro tebe vlastně znamená život?
Autor TedelyBear, 08.01.2010
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě se to líbí...

08.01.2010 12:09:00 | Květka Š.

Je to nudně monotématický (výčitky někomu)jako předchozích 8 básní, doufám, že se na tom nezasekneš.

08.01.2010 10:17:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí