Už nebudu psát..

Už nebudu psát..

Anotace: Jenom..

Nebudu psát. Jen pozorovat.
Jen nakukovat do duší
jak lidé blázní zas a znova
a nikdo z nich to netuší.

Nebudu psát, jen koukat kolem
jak lidé hloupnou víc a víc.
Jak na jezeře nad topolem
vodníci vyjou na měsíc.

Nebudu psát. Jenom se dívat
jak lidé ztrácí sami sebe.
A můzy v hlavě nechám zpívat
ty trapné písně v barvě nebe.

Nebudu psát své pohádky.
Jen tiše vnímat, jak se žije.
Snad při pohledu na řádky
nepřepadne mě nostalgie.
Autor Descardea, 08.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Roman.Tycka, Elisha, Psavec, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, tak...

16.01.2010 22:11:00 | Bíša

Jen piš.

08.01.2010 23:40:00 | Psavec

pěkná, líbí.

08.01.2010 16:27:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí