Porušená pravidla hlavního stavitele

Porušená pravidla hlavního stavitele

Anotace: Nechť ohně plajou, světla svítí a sníh padá ...

Melodie starých domů
Maluje do zní
Mapy, které jí diktoval čas.

Petrolejka září bez oleje
Prometheovým věčným ohněm
Přes porušená pravidla hlavního stavitele.

Kapka letí vzhůru,
Krouží křídly morů,
Kráčících směrem dolů.

Starý Zákon plný
Skrytých znamení čeká
Sedm mrtvých hrdinů.

Dveřím zapomněli namazat panty,
Dřívko upadlo jim v boji a
Dítě ztratilo svůj cíl.

Louka propadla se do vzpomínek,
Luk sám vystřelil stříbrný šíp a
Liška přišla přivítat první letní sníh.

Vlk otiskl svou ruku
V jeskyni starých otců
A vrána otevřela pátou ze svých knih.
Zatímco čtyři shořely v plameni,
Zašlo Slunce s Nocí na kafe
A Zítřek může začit.
Autor Denael, 08.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, zelená víla, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí