Víra v lepší svět

Víra v lepší svět

Anotace: Každý má příležitost udělat něco aby na světě bylo lépe

Rozbouřený potok
valící se přes luka
nemilosrdně odnáší
sny, touhy, kusy života
do dáli, do ztracena

V našem světě neomezených možností
v době svobody a demokracie
snažíme se předhonit čas
a přec na očích klapky nosíme,
jenž nám zatemňují mysl

Nechceme vidět
bídu, hlad, utrpení
zoufalé výkřiky přírody
či strach v dětských duších
u sousedních dveří

Už nechci býti potokem
nečině přihlížejícím.
Člověk jsem silný
víru mám v srdci
a srdce na dlani
Autor koelell, 09.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba, harmony, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se snažím, ale občas mám pocit, že to stejně nikam nevede...

09.01.2010 11:03:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí