DOJETÍM USTŘIHÁVÁM MYŠLENKY

DOJETÍM USTŘIHÁVÁM MYŠLENKY

Anotace: /A pak je pohřbívám...../

Dojetím ustřihávám myšlenky,
které někde bloudí
jsou jako rozbušky
co mrtvé lásky nesoudí
prokletí umlčených citů
prokletí z pevných štítů
do sebe tak zapadá
jak slunce než jde spát
mně ale napádá
že to co si přeji
to má se stát
kde je ta hvězda
co patří jen lásce
i když se to nezdá
ukryjeme se v prázdné masce
S dojetím umlčení lháři
se přatelsky tváří,
když lekají se vlastní myšlenky
a pak je pohřbívám...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.01.2010
Přečteno 221x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mamina, susana načeva, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, stravla, Psavec, Květka Š., harmony, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná se splní, ale pomoci jim musíš sám

13.01.2010 20:32:00 | mamina

Vytrvať,nevzdávať :-)ST

12.01.2010 16:53:00 | susana načeva

Splní se co si hodně přeješ.Vytrvej ST

09.01.2010 19:14:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí