zranitelní

zranitelní

Anotace: po strašně dlouhé době...sem z ní trochu nesvá, jak už sem dlouho nic nenapsala...

možná je nám teď jen chvíli smutno
že nemáme na dohled své stádo růžových slonů
cítíme se bez nich nazí
zranitelní

dýchá se nám hůř a každou chvíli čekáme kudlu v zádech
nevím proč
je to jen děsivý pocit, co mívá oběť
předtím než přijde vrah

viděli jsme to v televizi a teď se snažíme to cítit
snažíme se to znát
stojíme v zimě a sněhové vánici
a hledáme v tom poetiku

nebo sami sebe

někdy celé naše životy splynou v jediný záběr
a pak najednou není co říct
nastane hrozně studivé prázdno
a léta přátelství jsou v háji.

a pak už kolikrát ani nalezení růžových slonů nepomůže...
Autor mattoni.uz.neni, 09.01.2010
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Lady L, stmivani.na.lepsi.casy, labuť, 6thSun, Psavec, Nola77, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak pravdivé,
v jednom okamžiku je ve vás hravo a najednou si nemáte co říci

17.01.2010 20:27:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí