OHNIVÍ KONĚ

OHNIVÍ KONĚ

Anotace: ...

Ohnivý koně spí a přichází noc
rozžehněte zase jejich srdce
ať plamennou hřívu pročesává vítr
dejte mu tu moc
Ať vidím znovu tu jiskru v očích
V těch jejich
I v těch svých

Chci aby zase divoce tryskali po lukách
s vášní až ďábelskou
a démoni aby je sedlali
protože uvázaní svíjejí se v mukách
a spaluje je nemilosrdný oheň
Je ten jejich
A mě ten můj
Autor seeeta, 10.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, ilona, Agniezka, Fighting Dreamer, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí