Malování

Malování

Anotace: jen tak

Malujeme od počátku
od prvého dne našeho setkání
malujeme příběh
a v koutcích úst nám cuká láska

protože je nevyřčená
protože je zabalená štětcem do obrazu
který malujeme zády k sobě
zrcadlově dotykem svých snů

mlčky
zato barevně
pastelově postelovou scénu přivoláváš chtěně
rozčarování nekončících zítřků
protože se nezmáme

i kdyby zmizelo dnes všechno
stejně můžu řict,
že jsem tě malovala
a ty mě
Autor Lasska, 10.01.2010
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Kyška, Live to fight, Severka, Dreamer, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí