Prokletá?

Prokletá?

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Proč když tě vidím
mý básnický střevo
náhle oslepne
červenám se
stydím
A nenávidím klasiky
protože vedle nich jsem dřevo

Můj svět se otřese
proklínám Adama a fíky
a nestydatě obnažuju
svoje slova
oblažuju se
vzpomínkama na tebe
zas a znova

Dívám se do nebe
sním o prknech
jež znamenají svět
a toužím
svou lásku vykřičet
nahlas a skromně
po každém domě

Celá hořím
jako Hus po obhajobě
chci být socha kamená
- té nepodlamují se kolena
nebo být Johanka v hrobě

Tak proč tyhle pocity
snad Shakespeare mě proklel?
Nehynoucí láskou
mě svým perem propsal

/Kéž je ze mě popel/

..protože tys mě prostě dostal
Autor Lioness, 11.01.2010
Přečteno 391x
Tipy 17
Poslední tipující: Zefi, Ypsilone, Kapka, enigman, Bíša, Mbonita, hašlerka, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to je ona...

12.01.2010 11:24:00 | enigman

Nóóó, tak ta má grády... prostě ji psal básník...

11.01.2010 16:02:00 | labuť

promiň - ale u těchto veršu:
"Proč když tě vidím
mý básnický střevo" - mě napadlo, protože máš básnického slepáka :)

prosím tě nic v zlém, ju?
jo a báseň se mi líbí

11.01.2010 15:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tak tahle se mi ti moc povedla.ST.

11.01.2010 15:48:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí